HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Diabetes – fod og sko skal passe sammen for at undgå skader

Lider du af diabetes? Fod indlæg individuelt tilpasset dine fødder gør, at dine sko sidder korrekt, så du undgår sår og vabler der ikke vil hele.

Hvis din diabetes gør, at du har fodsår eller nedsat følesans i fødderne, er det vigtigt, du får lavet et individuelt tilpasset indlæg til skoen, så skoen hverken er for rummelig eller for smal.

Indlægget tilpasses netop din fod og giver dig en bedre balance og gangfunktion, samt øget blodcirkulation. Et indlæg i skoen stimulerer blodgennemstrømningen i din fod, så muskulaturen i din fod bliver ved med at arbejde.

Ring 39 62 60 97 og bestil en tid til en snak om diabetes indlæg og scanning af dine fødder.
 
Dine fødders tilstand betyder meget for dit velvære. Har du det skidt i fødderne, har du det generelt skidt. Har du tilmed diabetes, skal du passe ekstra godt på dine fødder.
 
Få individuelt fremstillede aflastende fodindlæg når du har diabetes og vil have komfort til dine fødder, samt forebygge gener.
 

Diabetes i fod – få en sko der passer perfekt


Den rigtige skostørrelse er afgørende for dig, når du lider af diabetes. Sidder skoen forkert, kan det medføre sår og i yderste konsekvens amputation.
 
Er der for meget plads i skoen, får du måske småsten i skoen, som du ikke mærker, men som giver dig sår. Er skoen for lille, bliver dine fødder klemt uden, at du mærker det.
 
Få lavet individuelt fremstillede sko, der passer præcist til dine fødder. Med et par sko, der er lavet netop til dine fødder, får du den optimale løsning og undgår sår og vabler på fødderne.
 
Læs mere her om sko til indlæg
 
Et godt råd: bruger du ortopædiske sko og indlæg så skal du se skoene og indlægget efter hver dag og tjekke for folder eller småsten. På den måde undgår du sår på fødderne, når du har diabetes.
 
Fod indlæg og almindelige sko er ofte nok. Har du behov for individuelt fremstillede sko, så laver vi dem til dig i vores eget ortopædiske håndskomageri. Skoene giver dine fødder den komfort, støtte og aflastning de har brug for.

Ring 39 62 60 97 og bestil en tid til en snak om individuelt fremstillede sko.
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517