HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Fodindlæg giver dig velvære og balance i hele kroppen

Fodindlæg retter fodens knoglestruktur på plads, så foden bevæger sig bedre og risikoen for skader bliver mindre. Du forebygger ømme og trætte fødder, og forhindrer samtidig, at ømheden breder sig til resten af kroppen på grund af skævheder.
 
Du kan have brug for indlæg til dine sko af flere årsager. For at have mere komfort i dit fodtøj for eksempel – eller fordi du har en skavank eller sygdom der kræver et fodindlæg.
 
Der kan rettes op på de fleste fejlstillinger i fod, ankel, læg og knæ, samt generne derfra, med de rigtige sko og et ortopædisk korrekt tilpasset fodindlæg.
 
Det er ikke altid nok at vælge et fabriksproduceret fodindlæg. Nogen gange skal du have specialdesignet fodindlægget efter dine individuelle mål, så det passer til dine behov.
 
Ring 39 62 60 97 og bestil en tid til at få taget mål til dit fodindlæg. Du får scannet din fod og råd og vejledning til hvordan du skal bruge dit nye indlæg, når det er lavet.

Fodindlæg korrigerer forskellige fejlstillinger i foden og aflaster samtidig udsatte områder af foden. Dine fødder bliver derfor mindre trætte og ømme, og resten af din krop ligeså.

Fejlstillinger i foden kan være medfødte eller opstå som følge af sygdomme, som for eksempel gigt eller diabetes. Lider du af diabetes, skal din fod aflastes, så det ikke bliver pinefuldt eller direkte ødelæggende for dig at gå.

Læs mere om vores diabetes fodindlæg her
 
Du får et fodindlæg, som giver dig bedre mobilitet og forebygger eventuelle yderligere skader. Med et individuelt tilpasset fodindlæg bliver graden af korrektion doseret præcist efter din fod. Du får indbygget støddæmpning og opnår en nøjagtigt afstemt belastning på foden.
 
Dyrker du motion, eller er du bare meget aktiv, får du også individuelt tilpassede indlæg til dine sportssko.
 
Læs mere om indlæg til sportssko her
 

Suppler fodindlæg med sko til indlæg


Fodindlæg står ikke altid alene i løsningen af fodproblemer. Den rigtige sko har stor betydning for dit velvære og resultatet af din behandling.

Du får derfor også rådgivning om dit valg af fodtøj i forbindelse med fremstillingen af dit fodindlæg. Hensigtsmæssigt og ortopædisk korrekt fodtøj, er af lige så stor betydning for det gode resultat som dine fodindlæg.

Fodindlægget udgør sammen med dit fodtøj den samlede løsning af korrektion af fejlstillingen i din fod. Ofte kan et individuelt fodindlæg i en almindelig sko være nok til at gøre gang og løb til en bedre oplevelse for dig.

Andre gange er det nødvendigt at supplere fodindlæg med en sko individuelt tilpasset til dit indlæg.

Læs mere om sko til indlæg her
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517