HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Forfodsindlæg – førstehjælp til dine fødder

Har du prøvet pelotter og oplever du at de ikke hjælper?
 
Prøv i stedet med individuelle, specialfremstillede forfodsindlæg. De er lavet efter scanning af dine fødder og specielt lavet til dine fødder.
 
Det er ærgerligt at gå glip af en løbetur eller en god lang gåtur fordi du får ondt i fødderne. Men det behøver du heller ikke.
 
Har du i en periode oplevet hvor begrænsende det er med ondt i forfoden, så vil det være en lettelse at få forfodsindlæg. Foden slapper af og belastningen bliver flyttet til de dele af foden, der er beregnet til at kunne bære din kropsvægt.
 

Gode vaner med forfodsindlæg

Det kræver tilvænning at bruge forfodsindlæg. Når du går fra butikken med dine nye forfodsindlæg, så har vi instrueret dig grundigt i hvordan du skal tage dine indlæg i brug.
 
Hvis du springer tilvænningsfasen over, så risikerer du at overbelaste ben og fødder unødigt. Det er en stor ændring for fødder og ben, og de skal lige have lov til at finde deres nye bevægelsesmønster, før du har forfodsindlæg på i længere tid.
 
En forkert fodstilling på grund af forfodsnedfald forplanter sig hele vejen op igennem din krop. Hvis du af og til har ondt i knæ eller ryg, så er det ikke usandsynligt at noget af årsagen skal findes i dine fødder.
 

Sådan bestiller du forfodsindlæg

 
Ring og få en aftale på 39 62 60 97, så tager vi en snak om forfodsindlæg og scanner dine fødder.
 
Du finder Hellerup Ortopædiske Håndskomageris adresse her »
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517