HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Dropfodsskinner hjælper dig til at gå bedre

Dropfodsskinner gør det lettere for dig at gå. De løfter og støtter foden og hjælper til at holde foden oppe. På den måde risikerer du ikke at falde, når du går.
 
Behandlingsmulighederne ved dropfod er flere, men den hyppigste behandlingsmetode er dropfodsskinner eller indlæg i skoene.
 
Læs mere om indlæg i sko her
 
En klassisk dropfodsskinne er fremstillet af en fodplade, der ligger i skoen, og en fjederskinne, der følger benets facon bagpå og lukkes om benet
 
Udviklingen er gået stærkt indenfor fremstillingen af dropfodsskinner de sidste år. Muligheden for forskellige kombinationer af materialer har skabt en hel ny generation af dropfodsskinner.
 
De nye dropfodsskinner går specifikt ind og afhjælper dit individuelle sygdomsbillede og bevægemønster. Dit behov bliver analyseret, så skinne-designet bliver optimalt for netop dig.
 
De nye muligheder for analyse giver os en bedre baggrundsviden om dig. Derfor kan vi bedre tage højde for spasticitet, eller stramme og for svage muskler. Vi tager hensyn til det samlede bevægemønster når vi designer dine skinner.
 
Ring 39 62 60 97 og bestil en tid. Du har også mulighed for at få hjemmebesøg, hvis du ikke har mulighed for at komme ned i forretningen.
 

Dropfodsskinner - også til diabetikere


En livsstilssygdom, der er på fremmarch i disse år, er diabetes.
For at give diabetikere et optimalt hjælpemiddel er der blevet udviklet skinnetyper, der sidder eksternt på skoene.
Når standardskinner ikke fungerer til dit behov, så fremstiller vi dropfodsskinner efter dine mål. Disse skinner bliver monteret på dit fodtøj og tillader bevægelse i ankelleddet, når du går, og løfter foden op, når du svinger benet frem.

Ring 39 62 60 97 og få en tid eller kom forbi vores butik.

Du finder vores forretning her
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517