HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Sportsindlæg - forebyg skader ved sport og motion

Sportsindlæg er til dig, der dyrker sport og oplever, at du får ondt i fødder, knæ eller ankler. Har du smerter i fødder eller forkert fodstilling, og fortsætter med at træne uden at gøre noget, risikerer du skader.

Et sportsindlæg optimerer og stabiliserer din fods bløddelsstrukturer og knogleopbygning. Det forebygger belastningsskader, og du undgår at måtte stoppe med at træne.

Ring 39 62 60 97 og bestil en tid til måltagning.

Det er sundt at bevæge sig. Men når du for eksempel løber, øges belastningen på dine fødder med op til fem til ti gange din kropsvægt. Et sportsindlæg modvirker, at du spilder muskelkraft på at kompensere for fejlstillinger i din fod.
Brug også støttestrømper når du dyrker sport. De støtter muskler og led, samt forebygger skader.
 
Læs mere om støttestrømper her


Sportsindlæg til øget belastning ved sport og motion

Vi dyrker mere og mere sport og motion, og mange af de populære sportsgrene er blevet mere atletiske i de sidste år. Det kræver meget mere styrke og smidighed af din krops bevægeapparat.

Med øget træning følger risikoen for flere og alvorligere skader, i værste fald kroniske skader, som gør, at du må holde op med at træne.

Få taget mål til et sportsindlæg og kom skaderne i forkøbet. Et sportsindlæg retter op på en forkert fodstilling og giver dig et sundt bevægemønster, når du dyrker sport. Så behøver du ikke at frygte at måtte opgive at træne.

Ring 39 62 60 97 og bestil en tid til måltagning eller få en snak om sportsindlæg.
 
Du finder os her tæt på Hellerup station
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517