HVEM ER VI
Når alvor og sandhed forenes med flid nåes målet.

Læs mere om hvem vi er »
VI ER MEDLEM AF
TIDSBESTILLING
Bestil tid på telefon
39 62 60 97.
               
Konsultation efter aftale, og kun hjemmebesøg efter aftale med Flemming Olsen. 

Sko til indlæg – specialfremstillede sko til optimal gang

Få hjælp til at finde de sko til indlæg, der passer til netop dine fødder og behov – hvad enten du har brug for ortopædiske sko, semi-ortopædiske eller fabriksfremstillede sko.
 
Sko til indlæg er inddelt i tre kategorier, som afhænger af graden af hvor individuelt tilpassede skoene skal være. Hver kategori har et bredt udvalg af både dame-, herre- og børnesko.

Første kategori er håndsyede sko, som bliver fremstillet ud fra en individuel og personlig læst, helt specifikt til dig. Håndsyede sko laves til alle typer fødder og behov.

Er dine fødder meget forskellige, har de ekstremt pladsbehov eller behov for individuel korrektion og støtte, der ikke kan opnås i fabriksfremstillede eller semi-ortopædiske sko, så er håndsyede sko til dig.

Læs mere om ortopædiske sko her

Anden kategori er fabriksfremstillede sko fremstillet ud fra standardlæster. Fabrikken har forskellige læster, som passer til forskellige fødders behov og former.
 
Til forskel fra almindelige sko er fabriksfremstillede sko udformet med mere støtte i form af en stabil bagkappe og en fast bund. Skoene rettes efterfølgende let til, så de passer til dit behov.

Se vores store udvalg af fabriksfremstillede sko her

Semi-ortopædiske sko bliver fabriksfremstillet ud fra læster, som bedst rammer de mål, din fod har. Du får derfor taget mål af din fod, og den bedst egnede standardlæst bliver valgt.

Semi-ortopædiske sko har mange af de samme egenskaber som fabriksfremstillede sko. Forskellen er dog, at de bestilles ud fra individuelle mål, hvis der er særlige krav til funktionen som for eksempel at indbygge en forhøjelse eller skabe ekstra plads.
 

Reparation af sko til indlæg


Det er ikke alle, der har behov for håndsyede sko. Nogle klarer sig fint med specialfremstillede sko eller semi-ortopædiske sko. Andre igen fortsætter med at bruge almindelige sko med et par specialfremstillede indlæg i skoene.
 
Få også individuelle indlæg til sko, og minimér smerter og skader ved alle slags fejlstillinger i foden.

Ring til 39 62 60 97 og få en aftale, hvor dine fødder bliver scannet, så du får den løsning, der passer til lige netop dig. Aftal et hjemmebesøg, hvis du ikke har mulighed for at komme ned i forretningen.

Skal du have repareret dine sko til indlæg klarer det fagligt veluddannede personale på vores skomagerværksted og systue også det.

Læs mere om vores værksted og systue her
Hellerup Ortopædiske Håndskomageri ApS | Rebekkavej 37 | 2900 Hellerup | Tlf. 3962 6097 | Fax 3962 6098 | haandskomageri@pc.dk | CVR-nr. 7378 6517